Sinds een paar weken is SKC met haar projecten ook actief in Utrecht. En dat is voor mij dubbel bijzonder. Enerzijds omdat het altijd fijn is om als stichting je vleugels uit te slaan en te zorgen dat we na Amsterdam ook in andere steden onze kennis kunnen delen. De eerste 50 leerlingen van OBO Overvecht doen al mee. 

Anderzijds ben ik een echte ‘Utrechter’. Bijna mijn hele leven woon ik er al: ik ging er naar school, ik voetbalde op de pleintjes op Zuilen, ik had er mijn eerste bijbaan en mijn eerste vriendinnetje. Maar bovenal is Utrecht de stad die mij gevormd heeft en mij het idee gaf dat er meer uit mijn leven te halen is. Ik geef er met plezier alles voor terug.

Ik woon nu met mijn gezin in Utrecht en elke avond als ik naar terug naar huis rijd zie ik in de verte de Domtoren opdoemen. Een teken van thuis zijn. Nu ook voor SKC.

Lees meer over onze start op de OBO Overvecht-scholen: https://obsovervecht.nl