SKC onderwijs podcast: een inzichtelijke duik in onderwijsthema’s

Vrijdag 26 januari markeerde een bijzonder moment voor SKC met de lancering van de eerste aflevering van de SKC onderwijs podcast. Als toegewijde voorstander van het versterken van onderwijskansen voor Amsterdamse kinderen, vieren wij dit jaar ons 25-jarig bestaan onder meer met een boeiende reeks van zes podcastafleveringen.

De afgelopen 25 jaar heeft onze stichting zich ontwikkeld tot een belangrijke speler op het gebied van kansengelijkheid in het onderwijs. Graag zetten wij onze netwerkfunctie in om het gesprek in stand te houden. De ongelijkheid neemt helaas nog steeds toe, dus wij willen de mensen die het verschil kunnen maken graag aan het woord laten.

De aftrap was groots met Marjolein Moorman, de bevlogen wethouder Onderwijs, Jeugd(zorg) & Armoedebestrijding, en de bekende Volkskrant columnist Aleid Truijens als eerste gasten. Het gesprek draaide rond actuele onderwijsthema’s, met speciale aandacht voor het Nederlandse onderwijssysteem.

De podcastserie wordt wekelijks uitgezonden in maart en april, tussen de voorjaars- en meivakantie van 2024. Blijf op de hoogte via onze socials, want zodra de podcast online staat, delen we de link met jullie.

Techniek en foto’s door Joey Buddenberg popuppodcast.studio De AudioFabrique. De coördinatie is mede mogelijk gemaakt door Start PR.

p.s. We zijn hard bezig met het werven van fondsen voor alle activiteiten voor dit jubileumjaar. Er is nog geld nodig. Kun jij een steentje bijdragen? Hier kun je doneren voor het debattoernooi. Veel dank!

Leonie