Fiona – stagiaire SKC

“Mijn naam is Fiona en ik ben 23 jaar oud. Ik loop sinds februari stage bij SKC als assistent coördinator voor verschillende projecten. Ik heb tot nu toe met veel plezier bij SKC gewerkt omdat elke dag anders is. Je werkt met mentoren die je begeleidt en feedback geeft. Je kunt ook zien hoe zij met de leerlingen omgaan tijdens de begeleidingsmomenten. Echter leid ik de voor en na besprekingen waarin het mogelijk is om het op je eigen manier te leiden en je expertises toe te passen.”

Aya – vrijwilliger SKC

“Na een jaar stage te hebben gelopen bij SKC als assistent-coördinator zet ik mij nu in als vrijwilliger. Dit omdat ik de diversiteit in mijn taken en de uitdagingen die hierbij komen kijken een leuke manier van werken vind. Maar ook jezelf blijven ontwikkelen doordat je met verschillende doelgroepen en projecten te maken hebt.”

Anouk – Stagiaire SKC

Ik loop nu sinds oktober stage en ik heb het enorm naar mijn zin. De werkzaamheden zijn lekker divers en geen één dag is hetzelfde. Tijdens mijn stage krijg ik erg fijne en leerzame begeleiding en is het altijd gezellig! Het contact met de leerlingen is super leuk en je ziet ze elke keer weer een beetje groeien. Hierdoor kan ik zelf ook mooi groeien. 😊