Vijf vragen aan Sarah

Wie ben je? En welke leeftijd staat er op je ID

Sarah Abalhaj, ik ben 24 jaar

Wat doe je bij SKC?

Ik ben vrijwilliger en sinds anderhalf jaar assistent coördinator voor een aantal mentoren, ik doe dat voor 2 scholen, gedurende 3 dagen, onder andere bij de Huiswerkbegeleiding. Als assistent coördinator ben je een aanspreekpunt voor mentoren, je bespreekt het werk en de actualiteit, je doet de voorbesprekingen, je geeft feedback en je maakt ook verslagen over de voortgang. Maar je bent ook een vraagbaak, ook wanneer bijvoorbeeld de mentoren niet zo lekker in hun vel zitten

En wat doe je in je andere leven?

Dit jaar hoop ik af te studeren als pedagoog, ik volg de studie Pedagogiek bij InHolland in Amsterdam. Ik liep stage bij de GGD als onderdeel van mijn afstuderen. Maar vanwege corona en drukke werkzaamheden bij de GGD heb ik helaas nog niet alles kunnen afronden.

Bevalt het bij SKC?

Ik waardeer de open houding van de organisatie, het is een prettige sfeer. Ik kan de zaken die ik leer bij mijn studie goed gebruiken bij SKC. Het sociale aspect ligt mij wel.

Nog toekomstdromen?

Oei. Eerst maar eens afstuderen. En dan nadenken wat ik wil. Toen ik mijn studie begon wilde ik eigenlijk niet werken met tieners (ik was zelf nog zo jong) maar merk dat ik het werken met deze leeftijdsgroep steeds leuker vindt. Misschien is een baan als zorgcoördinator op een middelbare school wel iets voor mij.