SKC zoekt een nieuwe directeur

 

Onze directeur Reda Belkadi gaat zich storten op een nieuwe uitdaging. Daarom zijn wij op zoek naar iemand die zijn rol kan overnemen.
Klopt jouw hart sneller van gelijke kansen in het onderwijs?
Stichting voor Kennis en sociale Cohesie (SKC) doet er alles aan om elk kind een kans te bieden tot succesvolle deelname aan de maatschappij. Dit doet SKC door diverse aanvullende onderwijsprojecten te ontwikkelen en uit te voeren in Amsterdam en omgeving. Ben je een inspirerende leider die mensen weet te verbinden; heb je het analytische vermogen om de trends te zien op dit gebied en ben je ook nog eens financieel onderlegd? Dan is deze baan jou op het lijf geschreven.

Wat ga je doen?
Als directeur ben jij de spin in het web van de organisatie. Je bent verantwoordelijk voor de grote strategische lijnen en koers die de organisatie vaart. Samen met het team projectcoördinatoren werk je de strategie uit door inspirerend en verbindend leiding te geven.

Je stuurt het team van de projectcoördinatoren aan en bent de schakel tussen het team, het bestuur, en de belangrijke stakeholders. Zoals de scholen en andere onderwijsinstellingen.

Je bent in staat om beleidsontwikkelingen te vertalen naar de praktijk van de organisatie en je bewaakt de kwaliteit van de projecten die uitgevoerd worden. Jij voert gesprekken met de gemeente en fondsen over de subsidies en trends, en met de scholen over bijvoorbeeld de invulling van naschoolse programma’s.

Je bent verantwoordelijk voor de financiering van de stichting door actief te acquireren, om vervolgens ook verantwoordelijk te zijn voor de verantwoording van de middelen. Al dan niet in samenwerking met de accountant.

Samen met de projectcoördinatoren stem jij je dagelijks takenpakket af en ben je verantwoordelijk voor zowel de interne als externe informatievoorziening. Deze processen stuur je zorgvuldig aan binnen de organisatie. Je adviseert over de communicatie aan de verschillende stakeholders van SKC, en bent het gezicht van de organisatie naar buiten toe. Een baan waar je trots op kunt zijn! Lees hier de volledige vacature. Ben jij de persoon die we zoeken of ken jij diegene? Solliciteer dan nu of deel deze functie in jouw netwerk. Dank!